Kartdagar 2022


Den 5-7 april 2022 är det dags för den årliga stora händelsen Kartdagarna som arrangeras av Kartografiska Sällskapet, för våra medlemmar, studenter och övriga intresserade inom geodatabranschen.

Kartdagarna hålls på Karlstad CCC. Under de tre dagarna som konferensen pågår får du chans att ta del av utveckling, nyheter, erfarenheter och forskning inom geodatabranschens många spännande områden. Det hålls seminarier/sessioner och workshops som ger kunskapsuppbyggnad, vidareutbildningar, tips och idéer.

Det övergripande temat för Kartdagar 2022 är: ”Geodata – en del av vårt öppna samhälle”.

Ämnena rör sig om automatiserade och autonoma lösningar, Smart samhällsbyggnad, standarder för geodata och datautbyte. InSar, GNSS, drönare och annan teknik. Vårt bidrag till miljön, utbildning och kompetensutveckling, historiskt perspektiv, samarbete och samverkan. Datainsamling, hantering och förädling. Visualiseringar för användarnytta och ökad tillgänglighet.
Du erbjuds tillfällen att ta del av digitaliseringens möjligheter. Genom innovationer och samverkan mellan privata företag, kommuner och myndigheter, förenkla, effektivisera och utveckla samhällsbyggandet och olika branscher där digitala geodata behövs eller efterfrågas.
Upplägget för dagarna är att vi har gemensamma sessioner och däremellan väljer du fritt bland de olika fackseminarierna som ges. Det finns flera ämnesområden att välja bland, vilket gör att du kan bli inspirerad och kan både få möjlighet till att bredda och fördjupa din kunskap inom de områden som intresserar eller berör dig. Många studerande som går utbildningar inom området kommer att medverka.

På Kartdagarna arrangeras en mässa, som är Sveriges största mässa inom geografisk informationsteknik. Här möter du ett 40-tal utställare som visar upp det senaste inom produkter och tjänster, vilket gör att du får en god överblick över dagens utbud. I anslutning till mässan finns även en eminent kartutställning där producenter och elever ställer ut sina alster. Såväl mässan som kartutställningen har fri entré och är öppen för alla.

Som vanligt bjuder Kartdagarna på både teori, praktik – och trevligheter. Vi vill redan nu tipsa om tisdagens utställarafton i mässområdet och onsdagens bankett som ger stora möjligheter att knyta upp nya och återuppta gamla kontakter!

Varmt välkommen till Karlstad CCC den 5-7 april 2022!

Datum:

5-7 april 2022

Plats:

Karlstad CCC
Tage Erlandergatan 8, 652 20 Karlstad

Anmälan

På vilket sätt kommer du att delta?

Deltagare

Konferenstalare

Pensionär

Student

Styrelse, sektioner och gäster

Utställande företag

Extra monterpersonal

Deltagaravgifter

Konferens alla dagar: 5 900 kr
Konferens pensionär: 1 600 kr
Konferens student: 0 kr (medlem i Kartografiska Sällskapet)
Konferens endagsavgift: 4 000 kr

Medlemmar i Kartografiska Sällskapet erhåller 700 kr rabatt.
Studenter som inte är medlemmar i Kartografiska Sällskapet betalar ordinarie konferensavgift.

Moms tillkommer med 25 % på samtliga priser där inget annat anges.

Partners och utställare

Kontakt

För frågor avseende anmälan eller frågor som rör konferensen

Resekompani AB
026-26 70 70
resor@resekompani.se

För frågor avseende programinnehållet

Kartgrafiska Sällskapet
ks@kartografiska.se

Hitta hit