Välkommen som utställare på Kartdagar 2020

Den 24-26 mars 2020 är det dags för den årliga stora händelsen Kartdagarna som arrangeras av Kartografiska Sällskapet, för våra medlemmar och övriga intresserade inom geodatabranschen. Kartdagar 2020 hålls i Karlstad på Karlstad CCC.

Kartdagarna är förutom Nordens största konferens inom geodataområdet även den största branschmässan där företag, myndigheter, kommuner, föreningar och högskolor/universitet visar vad de har att erbjuda i form av information och tekniska lösningar inom samhällsbyggnadsområdet. När det gäller att göra affärer och informera om sin verksamhet så innebär det att skapa förtroende och det skapas genom personliga möten, vilket kan göras genom en investering genom att vara med på mässan under Kartdagarna.

På Kartdagarna möter utställarna på mässan branschens beslutsfattare, kolleger och blivande arbetstagare i form av ett hundratal studenter som deltar på Kartdagar 2020.

Det är nu dags att boka en monter till Kartdagar 2020. Montern bokar ni via direktlänken: http://kartdagar2020.se/utstallare

Hjärtligt välkomna att boka en monterplats!